ТВ ПРВА И РТС - ПРИПРЕМЕ ЗА УСЕЉЕЊЕ УЧЕНИКА
29.Aug 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У петак и суботу, Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд су обишле екипе телевизија ПРВА и РТС. Приликом обиласка Дома и у разговору са директором Сашом Роквићем, уверили су се на лицу места да је све спремно за усељење ученика у понедељак, 31.08.2020.године.

ПОСЕТА МИНИСТРА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА
27.Aug 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Данас,27.08.2020.године, Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд је посетио министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић. Током посете, обишао је младе спортисте са Косова и Метохије који су смештени у нашем Дому у организацији ,,Спортстара".

ЗАХВАЛНИЦА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ДОМУ УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА ,,ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ"-БЕОГРАД
12.Jun 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Дому ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд је уручена захвалница за сарадњу са Копненом војском Србије у спречавању ширења и отклањању последица вируса Ковид - 19. Припадници Војске Србије су посебну захвалност упутили директору и запосленима на великом залагању и стручности коју су показали у овим тешким тренуцима за нашу земљу.

АПЛАУЗ ПОДРШКЕ ЛЕКАРИМА И МЕДИЦИНАРИМА
07.May 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Запослени у Дому ученика средњих школа ,,Патријарх Павле“ – Београд аплаузом подршке су поздравили велике напоре лекара и медицинских радника у борби против Ковид вируса, а посебно докторе и медицинске сестре Војно – медицинског центра ,,Карабурма“ који су боравили у интернату Дома након проведеног вишечасовног радног дана лечећи пацијенте у специјализованим болницама. Догађају су присуствовали новинари телевизија ПИНК, СТУДИО Б, као и домске телевизије ЂАК.

ПРОСВЕТНИ ПРЕГЛЕД - Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле"-Београд
02.Apr 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У ,,Просветном прегледу" можете прочитати интервју са директором Дома ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд, Сашом Роквићем.