ИЗЛОЖБА ,,ПОЛЕКСИЈА, ВОЛИМ ВАС" У ДОМУ ЈЕВРЕМА ГРУЈИЋА
12.Feb 2021 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Дана 11.02. ученици дома посетили су изложбу „Полексија, волим Вас“ Стевана Тодоровића, у Дому Јеврема Грујића. Овом изложбом представљена је љубавна прича уметничког брачног пара Полексије и Стевана Тодоровића.

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА
31.Dec 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

СРЕЋНА НОВА 2021.ГОДИНА И БОЖИЋ

,,ПРИПРЕМИ СЕ - УПИШИ СЕ
21.Dec 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Задовољство нам је да вас обавестимо да Дом ученика средњих школа „Патријарх Павле“ пету годину заредом учествује у програму подршке за матуранте при упису на факултет под називом „Припреми се - упиши се” који организује Центар за развој каријере Универзитета у Београду.

ТВ ПРВА И РТС - ПРИПРЕМЕ ЗА УСЕЉЕЊЕ УЧЕНИКА
29.Aug 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

У петак и суботу, Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд су обишле екипе телевизија ПРВА и РТС. Приликом обиласка Дома и у разговору са директором Сашом Роквићем, уверили су се на лицу места да је све спремно за усељење ученика у понедељак, 31.08.2020.године.

ПОСЕТА МИНИСТРА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА
27.Aug 2020 - Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle

Данас,27.08.2020.године, Дом ученика средњих школа ,,Патријарх Павле" - Београд је посетио министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић. Током посете, обишао је младе спортисте са Косова и Метохије који су смештени у нашем Дому у организацији ,,Спортстара".